Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä palvelusta

Isännöinti Proventia Oy tuottaa isännöintipalvelua asiakasyrityksille ja asiakirjojen tilaaminen ja toimittaminen on osa palveluamme. Pidätämme oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla täyttämällä tilauslomake. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. 

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:

  • etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite 
  • puhelinnumero 
  • tilattava asiakirja ja 
  • toimitustapa (nouto, sähköposti tai posti).

Hinnat

Toimitettavien asiakirjojen tilaukseen sovellettava hinta on näkyvillä asiakirjatilauksen sivulta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Sähköpostitoimituksesta ei peritä toimituskuluja.

Maksaminen

Tilattujen asiakirjojen maksaminen tapahtuu asiakkaalle toimitettavalla laskulla, maksuehto on 14 päivää toimituksesta. 

Toimitus

Asiakirjojen toimitusaika on yleensä noin 3 arkipäivää. Tilatut asiakirjat toimitetaan asiakkaalle tämän tilauksen mukaisesti postitse tai sähköpostitse. Mikäli asiakas on valinnut toimitustavaksi noudon, Isännöinti Proventia Oy ilmoittaa asiakkaalle, kun asiakirjat ovat valmiina. Asiakirjat ovat noudettavissa toimipisteestä toimipisteen aukioloaikoina. Asiakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä noudon yhteydessä.

Asiakirjojen mahdolliset virheet ja laskujen huomautukset

Mahdolliset virheet asiakirjoissa pyydetään ilmoittamaan sekä laskutukseen liittyvät huomautukset info@isannointiproventia.fi .

Tilaus- ja toimitusehtojen voimaan tulo 

Tilaus- ja toimitusehdot tulevat voimaan 1.10.2021. Isännöinti Proventia Oy:llä on oikeus muuttaa tilaus ja toimitusehtoja yksipuolisesti.

Yhteystiedot:

Isännöinti Proventia Oy (3255400-8)

Kultasepänkuja 4 B
64700 Teuva 

info@isannointiproventia.fi / 040 640 3588