Isännöinti

Tulevaisuuden isännöitsijät palveluksessasi!

Tulevaisuuden isännöinti

Isännöintiala kehittyy merkittävästi ja niin kehitymme mekin. Proventia Isännöinti panostaa jatkuvaan kehitykseen pääpainoalueinaan:

Kiinteistöjen arvon kasvattaminen 

Taloyhtiöiden ammattimainen johtaminen 

Nykyaikainen ja avoin taloyhtiöviestintä 

Asukkaiden vaivaton arki  

Uskomme, että..

tulevaisuuden isännöitsijällä on merkittävä rooli taloyhtiön johtamisessa ja talouden hoitamisessa. Isännöitsijä on asunto-osakeyhtiön toimitusjohtaja, jonka tärkein tehtävä on yhtiökokouksen ja hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaan hoitaa yhtiön juoksevaa hallintoa. Isännöitsijä ammattitaidollaan huolehtii, että taloyhtiön päätökset tehdään aina lain ja taloyhtiö edun mukaisesti, niin että hallitus ja osakkaat saavat riittävästi tietoa päätettävistä asioista ja asiantuntijoiden apua käytetään. Tehtävänsä isännöitsijä suorittaa aina ammattitaitoisesti ja isännöinnin eettisiä ohjeita noudattaen.  

Isännöinnin tarve ja ammattivaatimukset korostuvat erityisesti kiinteistöjen arvon kasvattamisessa. Suomen talokannan peruskorjaustarve on tällä hetkellä ajankohtaista, etenkin talokannan peruskorjaus 1970- ja 1980-luvun taloissa, joissa esimerkiksi putkiremontti on ajankohtainen. Isoissa peruskorjauksissa täytyy huomioida rakennusteknisten tarpeiden lisäksi remontin rahoitus.  

Digitaaliset palvelut ja sähköiset työkalut mahdollistavat turvallisemman ja nykyaikaisemman tavan toimia, minkä ansiosta myös asiakkuuksien hoito on laadukkaampaa, toimintamme tehokkaampaa ja voimme jakaa ajantasaisen tiedon taloyhtiön kanssa. Taloyhtiösivun kautta isännöitsijä tai hallitus voi jakaa asukkaille yhtiöön liittyviä dokumentteja ja tiedotteita. Digitaalisuus mahdollistaa osaltaan myös asukkaiden vaivattoman arjen, kun asumista koskeva ilmoitusten tekeminen on ajasta paikasta riippumatonta. 

Hyvä isännöintitapa

Proventia Isännöinti noudattaa hyvää isännöintitapaa ja on sitoutunut Isännöintiliiton jäsenyrityksenä isännöinnin eettisiin ohjeisiin.  Hyvä isännöintitapa – isännöinnin eettiset ohjeet korostavat avoimuutta ja luovat perustan toimivalle yhteistyölle. Suomen Isännöintiliitto ry, Isännöinnin Auktorisointi ISA ry ja Suomen Kiinteistöliitto ry ovat hyväksyneet eettiset ohjeet noudatettaviksi koko isännöintialalla.

Lue lisää hyvästä isännöintitavasta Isännöintiliiton sivulta.

Tutustu myös muihin palveluihimme!

Tekninen isännöinti

Ota yhteyttä!

Palaa etusivulle

Kattavat palvelumme!

Pyydä tarjous

Taloyhtiösi tulevaisuus on hyvissä käsissä yhteistyössä kanssamme, Proventian kokonaisvaltainen asiantuntijaorganisaatio takaa sen. Ammattiylpeydellä voimme todeta tuottavamme aina laadukasta, tehokasta ja aitoa isännöinnin palvelua. Palvelemme asiakkaita Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Kysy myös etäisännöinnistä!