Palvelut

Aito, tehokas ja laadukas – niistä on Proventia Isännöinnin ammattilaiset tehty!

Kaikki palvelumme saman katon alta!

Proventia Isännöinti on isännöintipalveluiden asiantuntijaorganisaatio. Johdamme taloyhtiöitä yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla hyödyntäen teknologian mahdollistamaa tehokasta toimintaa ja reaaliaikaista tietoa. Palveluihimme kuuluvat isännöinti, tekninen isännöinti, taloushallinto ja vuokrauspalvelut.  

Isännöintipalveluina tarjoamme taloyhtiöiden hallinnoinnin, johtamisen ja kehittämisen asiantuntijuutta. Tekninen isännöinti kattaa laaja-alaisesti remontit, korjaus- ja saneerausprojektit kilpailutuksineen, valvonnan ja viranomaisilmoitukset. Asiantuntijamme ovat asianmukaisesti koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään jatkuvan kehityksen periaatteella.  

Isännöinti

Tulevaisuuden isännöitsijällä on merkittävä rooli taloyhtiön johtamisessa ja talouden hoitamisessa. Taloyhtiösi tulevaisuus on hyvissä käsissä yhteistyössä kanssamme, Proventia Isännöinnin asiantuntijaorganisaatio takaa sen.  Lue lisää isännöinnin palveluistamme. 

Tekninen isännöinti

Tekninen isännöinti kattaa laaja-alaisesti rakennuttamis- ja valvontatehtävät. Proventia Isännöinnin teknisen isännöinnin palvelut mahdollistavat tulevaisuuden isännöinnin merkittävän roolin toteutumisen taloyhtiön johtamisessa ja talouden hoitamisessa. 

Taloushallinto

Proventia Isännöinnin talouden ammattilaiset mahdollistavat taloyhtiön talouden hoidon tehokkaasti ja laadukkaasti. Sähköisen taloushallintopalvelun avulla isännöitsijä, hallitus ja osakkaat saavat reaaliaikaisen näkymän taloyhtiön talouteen ja tunnuslukuihin ajasta ja paikasta riippumatta. 

Vuokrauspalvelut

Vuokrauspalveluina toteutamme asuntosi vuokrauksen puolestasi ammattitaitoisesti aina sinun etuasi ajatellen. Kokonaisvaltainen palvelumme pitää sisällään kaiken vuokraehdoista sopimisesta, näyttöihin, potentiaalisen vuokralaisen maksukyvyn tarkastamiseen ja vuokrasopimuksen laatimiseen.  (Tulossa!)