Talous­hallinto

Omistautuneet taloushallinnon ammattilaiset palveluksessasi! 

Taloushallinto

Tulevaisuuden isännöitsijällä on merkittävä rooli taloyhtiön johtamisessa ja talouden hoitamisessa. Proventia Isännöinnin talouden ammattilaiset mahdollistavat taloyhtiön talouden hoidon tehokkaasti ja laadukkaasti käsittelemällä, analysoimalla ja raportoimalla tietoa oikea-aikaisesti. Sähköisen taloushallintopalvelun avulla isännöitsijä, hallitus ja osakkaat saavat reaaliaikaisen näkymän taloyhtiön talouteen ja tunnuslukuihin ajasta ja paikasta riippumatta. 

 

Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki taloushallinnolle tyypilliset tehtävät kuten ostolaskujen käsittely, maksuliikenteen hoito, vuokrareskontran hoito, lainareskontran hoito, vesi-, sauna-, pesutupalaskutus, hallituspalkkioiden maksatus, kirjanpito, tilinpäätös, veroilmoitukset ja viranomaisilmoitukset. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa automatisoidun, reaaliaikaisen tiedon ja paperittoman palvelukokonaisuuden. Nykyaikaisesti teknologian avulla, intohimolla ja ammattitaidolla. 

Taloyhtiöiden sähköinen kirjanpito vuosikymmenten kokemuksella!   

Kattavat palvelumme!

Pyydä tarjous

Taloyhtiösi tulevaisuus on hyvissä käsissä yhteistyössä kanssamme, Proventian kokonaisvaltainen asiantuntijaorganisaatio takaa sen. Ammattiylpeydellä voimme todeta tuottavamme aina laadukasta, tehokasta ja aitoa isännöinnin palvelua. Palvelemme asiakkaita Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Kysy myös etäisännöinnistä!

Tutustu vielä muihin palveluihimme!

Tekninen isännöinti

Isännöinti

Palaa etusivulle