Isännöinti­palvelut

Aito, tehokas ja laadukas – niistä on Proventian isännöinnin ammattilaiset tehty!

Ammatti­taitoista isännöintiä jo yli 20 vuotta!

Proventia Isännöinti on isännöintipalveluiden asiantuntijaorganisaatio. Johdamme taloyhtiöitä yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla hyödyntäen teknologian mahdollistamaa tehokasta toimintaa ja reaaliaikaista tietoa. Palveluihimme kuuluvat isännöinti, tekninen isännöinti, taloushallinto ja vuokrauspalvelut.  

Oletko vaihtamassa isännöitsijää?

Tulevaisuuden isännöitsijällä on merkittävä rooli taloyhtiön johtamisessa ja talouden hoitamisessa. Taloyhtiösi tulevaisuus on hyvissä käsissä yhteistyössä kanssamme, Proventia Isännöinnin asiantuntijaorganisaatio takaa sen.

Asukas tai osakas

Osakas, suunnitteletko remonttia ja haluat tehdä remontti-ilmoituksen? Vastuujakotaulukon ja lomakkeen remontti-ilmoitukseen löydät täältä. 

Asukas, oletko muuttamassa? Tee muuttoilmoitus lomakkeen kautta, tästä. Näin saat tietosi talonkirjaan sekä nimesi asuntosi oveen. 

Jätä asuntosi vuokralle! (TULOSSA!)

Vuokrauspalveluina toteutamme asuntosi vuokrauksen puolestasi ammattitaitoisesti aina sinun etuasi ajatellen. Kokonaisvaltainen palvelumme pitää sisällään kaiken vuokraehdoista sopimisesta, näyttöihin, potentiaalisen vuokralaisen maksukyvyn tarkastamiseen ja vuokrasopimuksen laatimiseen.  

Kattavat palvelumme!

Pyydä tarjous

Taloyhtiösi tulevaisuus on hyvissä käsissä yhteistyössä kanssamme, Proventian kokonaisvaltainen asiantuntijaorganisaatio takaa sen. Ammattiylpeydellä voimme todeta tuottavamme aina laadukasta, tehokasta ja aitoa isännöinnin palvelua. Palvelemme asiakkaita Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Kysy myös etäisännöinnistä!